Rejecocktail ala Hestetorvet
Vi har stylet lidt på den klassiske Rejecocktail. Rejer marineret i citron, lime, chili og en smule ingefær, serveret med grillet grønne asparges, citron og asparges creme.
Vi har stylet lidt på den klassiske Rejecocktail. Rejer marineret i citron, lime, chili og en smule ingefær, serveret med grillet grønne asparges, citron og asparges creme.
Fersk og koldrøget laks i cremefraiche, serveret med malt, wasabi mayo, citronrogn og vilde urter. – Retten serveres i et glas fyldt med røg.
f.eks. asparges, løg eller tomat suppe. Serveret med smør ristet maltbrød.
Rimet laks vendt i brændt hvidløg & sprød kroket af risotto, serveret med sennepskorn, citron rogn, purløgsolie toppet med sprød koralchips.
Skiver af røget svinemørbrad, honning glaseret perleløg og dansk rygeost.
Grillet oksecarpaccio med svampemayonnaise, syltet løg og sprød parmesan kiks.
Skal brændt laks i agurk og yuzu, hertil grov ærtepure og creme fraiche double 48% toppet med sprød koralchips.
Lakse carpaccio -Tatar – lakse kroket. Urtesalat – cremefrais og karse – mozzarella og persille pesto.
Stegte kammuslinger på jordskokke pure og hummer creme toppet med jordskok chips.
Hestetorvet 3 Roskilde, Denmark