Røget Laksetatar – Favorit i 2024
Fersk og koldrøget laks i cremefraiche, serveret med malt, wasabi mayo, citronrogn og vilde urter. – Retten serveres i et glas fyldt med røg.
Fersk og koldrøget laks i cremefraiche, serveret med malt, wasabi mayo, citronrogn og vilde urter. – Retten serveres i et glas fyldt med røg.
f.eks. asparges, løg eller tomat suppe. Serveret med smør ristet maltbrød.
Med skovesyre og estragon mayo
Rimet laks vendt i brændt hvidløg & sprød kroket af risotto, serveret med sennepskorn, citron rogn, purløgsolie toppet med sprød koralchips.
Skiver af røget svinemørbrad, honning glaseret perleløg og dansk rygeost.
bbq, brioch og gulerod.
Grillet oksecarpaccio med svampemayonnaise, syltet løg og sprød parmesan kiks.
Skal brændt laks i agurk og yuzu, hertil grov ærtepure og creme fraiche double 48% toppet med sprød koralchips.
Lakse carpaccio -Tatar – lakse kroket. Urtesalat – cremefrais og karse – mozzarella og persille pesto.
Stegte kammuslinger på jordskokke pure og hummer creme toppet med jordskok chips.
Hestetorvet 3 Roskilde, Denmark