Nytår

Nytårsmenu 2020-2021

Skal nytårsmenuen være noget udover det sædvanlige?

Både i smag og udseende er årets nytårsmenu fra Hestetorvet Selskabslokaler et sikkert hit, nem at gå til & endnu nemmere at få til at se smuk ud på tallerkenen.

Vi giver dig her muligheden for, at servere retter i bedste gourmetstil, på årets sidste aften. Med gode & spændende råvarer såsom wakame tang, saltsyltede citron, black garlic, der har en tilberedningstid på intet mindre end 30 dage, samt cheesecake klædt i smuk glaze, garanterer vi en nytårsmenu som I aldrig vil glemme.

For at gøre det så nemt & overskueligt for dig som overhovedet muligt, kan du trin for trin blive fulgt igennem tilberedning & anretning, i den video der medfølger menuen.

4-retters menu – 395,-kr. pr. couvert

min 2 Couverter

Friskbagt Maltbrød
med havsalt & kuvertsmør

Chilisyltede mørbrad
Mørbradspidser stegt i soya, vendt med syltede chili & wakame tang,
serveret i små sprøde skaller.

Grillet tun
Vendt i sprød urtecrumble, hertil æble/pærer m. saltsyltede citron,
Chorizo-mayonnaise & koraltuille.

Tournedos af Oksemørbrad (ca. 225g.)
Pommes-Anna, Fermenteret hvidløg (black garlic), vilde svampe, samt glace tilsmagt med chokolade fra Valrhona.

Cheesecake
Med Amaretto-surprise, æblesorbet, macarons med pistacie & syltede havtorn.

afhentes hos Hestetorvet Selskabslokaler
31/12-2020 fra kl. 11.00 til 15.00
Hestetorvet 3
4000 Roskilde

Medbring din kvittering du har modtaget på mail.

OBS. Der er begrænset antal, så vent ikke for længe med at bestille din menu.

Sidste dato for bestilling er 29/12-20.

Menu information:

Menuen er forberedt. Den skal derfor blot tilberedes & anrettes. Der medfølger nem og overskuelige vejledning, samt video på hjemmesiden med gennemgang af alle 4 retter, så du kan se præcis hvordan den skal laves. Ønsker du det fuldendte look på dine anretninger, anbefaler vi, at der købes lidt krydderurter til at toppe af med (evt. brøndkarse, kørvel eller citronmelisse).

I samarbejde med vores faste vinleverandør har vi sammensat denne spændende og smagfulde vinmenu, der kan tilkøbes til nytårsmenuen.

Vinmenu649,-kr.

Hvidvin:
2018 Bourgogne Chardonnay · Prunier
Om vinen:
Næsen åbner med noter af eksotisk frugt og i smagen finder man noter som lakrids, vanilje og karamel. Det er en bourgogne med fylde og samtidig en frisk elegance. 

Rødvin:
2014 Amarone · I Castei · Michele Castellani

Om vinen:
Vinen åbner med toner af syrlige, sorte kirsebær, blommelikør, lakrids og læder. I munden er den fyldig med en fløjlsblød struktur og en lang og moden eftersmag.

Dessertvin
2016/2019 Dolcevita · Moscato d’Asti · Pico Maccario

Om vinen:
Denne mousserende vin byder på en fin aroma af honning og æble, som er typisk for Moscato-druen og har gjort den populær som aperitif eller som akkompagnement til desserter. En sødmefyldt vin som er let at holde af!

Kransekage

Kransekage m/ Nougat 2 pers. 39,-kr.

Kransekagetårn 6 pers. 99,-kr.

Bobler til Kransekagen

Cava · Semi Seco · Vallformosa 149,-kr.

En frisk og livlig cava med søde toner af frisk frugt, æble og moden fersken. Cavaen er til den søde side og fungerer godt som aperitif eller til desserter.