KØD

– kalveculotte Langtidsstegt – Køkkenets favorit – med sin milde smag, den lille fedtkant i toppen og når vi langtidssteger kalveculotten bliver den mør som smør. – Kalvefilet Langtidsstegt (mer’ pris kan forekomme) – Oksefilet Langtidsstegt – Oksemørbrad (mer’ pris på regnes) – Grillet Svinemørbrad – Sort fodsgris –…

Læs mere »

Kartofler

– Pommes-Anna – tynde skiver af kartofler med smør og timian – Vores favorit – Kartoffel timbale,  knust kartoffel vendt med urter og æg – Kartoffel spyd, Nye kartofler på grilspyd, stegt i smør – Smørstegt kartofler med vilde urter – Nye kartofler vendt i smør og Persille –…

Læs mere »

Saucer

– Rødvins sauce – Timian sky sauce – Pebersauce – Paprika suace – Whisky Sauce – Bearnaise sauce – Glace tilsmagt med chokolade fra Valrhone (+ 15,-kr. pr. person) – skulle du have en anden favorit sauce eller andre ønsker hører vi meget gerne om dem også.

Læs mere »

GRØNT

– ved Tallerken anretning server vi altid 1 slags grillet grøntsag på tallerken, og så server vi smør stegte grøntsager a part i en skål på bordet.   Det grillet grønt kan f.eks være. – Grillet Gulerod med top – Grillet grønne Asparges – Grillet Pak Choi – Salt bagt…

Læs mere »

Bagt laks

Med stuvede spinat, nye kartofler vendt i smør og persille, dampet grønt og smør sauce.

Læs mere »