Sauce/Dressing

Rødvinssauce Whiskysauce Pebersauce Trøffelsauce Svampesauce Vildtsauce Bearnaisesauce Hollandaisesauce Glace tilsmagt med mørkchokolade Pesto: Vælg mellem basilikum eller persille Saucetatar Urtecreme tilsmagt med appelsin eller citron Chilimayo Pestomayo Honning/sennep-dressing

Læs mere »

Kød

Marineret svinekam. Vælg mellem: pesto, pulled pork eller BBQ svinekam stegt som vildt Svinemørbrad med abrikoser & rødløgskompot Helstegt svinemørbrad Unghanebryst stegt i grovkornet sennep Unghanebryst pocheret i sødmælk, rosmarin & hvidløg Unghanebryst farseret med urter & hvidløg Kylling bryst i spicy salsa Kalveculotte stegt som vildt Kalveculotte langtidsstegt…

Læs mere »

Garniture/Tilberedt grønt

Smørstegt sæsongrønt – årstidens smagfulde grøntsager lynstegt i smør Vilde svampe stegt med skalotteløg & spidskål. Bagte rodfrugter med timian Ratatouille Langtidsbagte tomater med havsalt & mozzarella

Læs mere »

Kartoffel/Pasta

Små stegte kartofler med urter Kartoffel mix med sweet potato & vilde urter Nye kartofler vendt i smør & persille Klassisk flødekartofler Flødekartofler vendt i indisk karry Pommes Anna Grov kartoffelmos med urter Pommes fondant stegt i andefedt Pasta i flødesauce Pasta i spicy tomatsauce Spaghetti vendt i cheesecreme

Læs mere »

Fisk

Hvidvinsdampet muslinger med urter Skaldyrssalat med dild Rejer vendt i chili, ingefær & citrus Tigerrejer på spyd i mild chilisauce Koldrøget laks på spæd salat Varmrøget laks på sprød salat & citron Varmrøget peberlaks på sprød salat & citron Bagt laks med paprika & lime Varmrøget ørred på spæd…

Læs mere »

Salater

Hovedsalat med spidskål & radiser, vendt i mormordressing Mix salat med sprøde kerner & olivenolie Hvedekernesalat med semi-dried tomat vendt i pesto Bulgur vendt med persille & appelsin. Tomatsalat med mozzarella, rødløg & balsamico glace Kartoffelsalat med olivenolie hakket urter & rødløg Klassisk kartoffelsalat med cremefraiche & urter Broccoli/blomkål…

Læs mere »